RainRoof

's Morgens kijkt u naar buiten en het weer ziet er prima uit. Later op de dag neemt de bewolking toe en komen er regenbuien opzetten. I.p.v. een heel zeil/afschermtent op te moeten bouwen, pakt u enkele RainRoof platen uit uw bedrijfswagen. Leg deze in de dakgoot en u kunt weer verder gaan met uw werkzaamheden. Dat alles is in een paar minuten gebeurt. Zonder RainRoof bent u die dag afgewerkt en zijn de uren verloren. Door het gebruik van de RainRoof kunt u doorwerken en daarmee vangt de RainRoof voor u de verloren uren op. Vaak blijft de te behandelen ondergrond droog, maar wordt u kletsnat, met de RainRoof staat u ook droog en kunt u de werkzaamheden uitvoeren.

In de schildersbranche zijn ze op het idee gekomen om het werken tijdens een regenbui, snel en eenvoudig af te schermen.

Na een periode van ontwikkelen en uittesten, in samenwerking met de TU te Eindhoven, hebben ze een regenkap ontwikkelt, genaamd RainRoof. Deze RainRoof past in bijna iedere dakgoot.

Het grote voordeel van deze platen t.o.v. zeilen, is, dat je deze platen inzet op het moment dat het nodig is, je hoeft niet vooraf een hoeveelheid werk te verzetten om af te schermen. Deze afschermplaten leg je in slechts enkele minuten in de dakgoot en zijn ook heel eenvoudig bij een ander kozijn in te zetten, hier zit de grote tijdwinst in. Je kunt het zien als een trap of ladder plaatsen bij een kozijn, zo snel en eenvoudig is dit te plaatsen.

De RainRoof is ook uitstekend toe te passen bij felle zon. Met de rainroof creëer je een schaduwrijke werkplek, waardoor een directe invloed van de zon op mens en product wordt voorkomen.

Waarvan is de RainRoof gemaakt?

Hij is gemaakt van weersbestendige kunststof in de kleur opaal.
Afmeting: 85 cm breed x 115 cm lang, daardoor creëer je een overstek van ± 1 meter.
Platen zijn onderling koppelbaar en stapelbaar d.m.v. opstaande v-groef.
De RainRoof is voorzien van 2 handgrepen zodat de platen gemakkelijk te hanteren zijn en in een gootconstructie aan te brengen.

                      Wilt u meer informatie over dit product weten check dan de site www.rainroof.nl
Een greep uit onze verpakkingen
Dome deksel 80x80 bakje
Overige verpakkingen
Inhoud: 80 ml
Beker R95
Overige verpakkingen
Inhoud: 350 ml
1/2 Gastro 25
Gastro food verpakkingen
Inhoud: 1650 ml
Ba bowl 115/350 met rand
Bon Appétit verpakkingslijn
Inhoud: 350 ml
Bakje B145
Overige verpakkingen
Inhoud: 460 ml
Get in touch
Nutripack Benelux B.V.

Merwedestraat 54
5347 KW Oss
Nederland

T +31(0)412 642528
F +31(0)412 645315

contact.nutripack.nl@proplast-group.com

KVK 160656490000
BTW NL 800503545B01